Vi holder lukket!

Vi følger myndighedernes opfordring til ”At stå sammen – hver for sig!”

Som netop udmeldt fra regeringen er vi nu pålagt at holde lukket til og med 2. påskedag den 13. april 2020.

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer alle velkommen efter påske.

Vi kan stadig træffes på mail aalborg@v-bistro.dk og ved uopsættelig beskeder, kan vi træffes på telefon 21 99 49 04.

Bistro eller Brasserie

Bistro eller Brasserie

Hvad er egentlig forskellen på bistro og brasserie?

På brasseriet er det de lidt dyrere retter der serveres. Brasseriet har traditionelt en fast menu, hvide duge og “professionelle” ansatte – det vil sige hyret personale med en faguddannelse. Der er et stort udvalg af drikkevarer – fra vin til spiritus. Brasserie betyder direkte oversat bryggeri. Det er således en helstøbt gourmetoplevelse, der venter disse steder. Desuden er det traditionelt en restaurant for livsnydere, der går ud for at være i selskab, se og blive set – og ikke blot for at stille sulten.

Besøg Bryghuset Vendia

Bistro eller bistrot, er en betegnelse for mere rustikke madhuse, der havde sit udspring i kælderrestauranten, som udlejere tjente en ekstra skilling på at have. Her tilbød de oprindeligt lejerne mad, men åbnede senere op for offentligheden. Betjeningen er derfor mere rustik og hjemlig, og man kan tillade sig mere. Retterne er traditionelt enkle med stor focus på velsmag. Udvalget af drikkevarer er tilpasset menukortet og ikke mindst til de gæster, der kommer hyppigt.